Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla uczestników konferencji w dniach 5–7.2.2020 r.
- Numer postępowania 324/BF/19/ŁK/NMF/EOG
- Typ postępowania Usługi społeczne
- Tryb udzielania zamówienia Procedura otwarta
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
Dane kontaktowe | 2020-01-09 10:53 | - | |||
324 - Ogłoszenie o zamówieniu.pdf | 2020-01-09 10:53 | 0.11 MB | |||
324 - Ogłoszenie + załączniki.pdf | 2020-01-09 10:53 | 2.34 MB | |||
zał. nr 1_Form. ofertowy +.doc | 2020-01-09 10:53 | 0.24 MB | |||
zał. nr 2_Oświadczenie +.doc | 2020-01-09 10:53 | 0.25 MB | |||
zał. nr 5_gr. kap +.docx | 2020-01-09 10:53 | 0.13 MB |
Zmiana dokumentów zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
2020-01-14 - Do uczestników odp na pytania.pdf | 2020-01-14 10:33 | 0.09 MB | |||
zał nr 3 - projekt umowy aktualny 2020-01-14.pdf | Zaktualizowany projekt umowy | 2020-01-14 10:33 | 0.26 MB |
Dokumenty udostępnione
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
---|---|---|---|---|
W górę | ||||
Informacja z otwarcia ofert.rtf | 2020-01-17 10:32 | 0.03 MB |
Informacje o wynikach
Nazwa części | Data publikacji |
---|---|
Informacja o wynikach dotyczy części: 1 | 2020-01-30 09:00 |