Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla uczestników konferencji w dniach 5–7.2.2020 r.
- Numer postępowania 324/BF/19/ŁK/NMF/EOG
- Typ postępowania Usługi społeczne
- Tryb udzielania zamówienia Procedura otwarta
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Dane kontaktowe | 2020-01-09 10:53 | - | |||
|
|
324 - Ogłoszenie o zamówieniu.pdf | 2020-01-09 10:53 | 110 KB | ||
|
|
324 - Ogłoszenie + załączniki.pdf | 2020-01-09 10:53 | 2.23 MB | ||
|
|
zał. nr 1_Form. ofertowy +.doc | 2020-01-09 10:53 | 232 KB | ||
|
|
zał. nr 2_Oświadczenie +.doc | 2020-01-09 10:53 | 240 KB | ||
|
|
zał. nr 5_gr. kap +.docx | 2020-01-09 10:53 | 128 KB |
Zmiana dokumentów zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
2020-01-14 - Do uczestników odp na pytania.pdf | 2020-01-14 10:33 | 92 KB | ||
|
|
zał nr 3 - projekt umowy aktualny 2020-01-14.pdf | Zaktualizowany projekt umowy | 2020-01-14 10:33 | 254 KB |
Dokumenty udostępnione
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
|---|---|---|---|---|
|
Informacja z otwarcia ofert | Informacje z otwarcia ofert | 2020-01-17 10:32 | - |
|
Publiczna Sesja Otwarcia Ofert | Publiczna Sesja Otwarcia Ofert | 2020-01-17 10:32 | - |
|
Informacja o wyborze oferty najkorzystniejszej | 2020-01-29 09:59 | - |
Informacje o wynikach
| Nazwa części | Data publikacji |
|---|---|
| Informacja o wynikach dotyczy części: 1 | 2020-01-30 09:00 |
