Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla uczestników konferencji w dniach 5–7.2.2020 r.

  • Numer postępowania 324/BF/19/ŁK/NMF/EOG
  • Typ postępowania Usługi społeczne
  • Tryb udzielania zamówienia Procedura otwarta
Zadaj pytanie

    Ogłoszenie

    Data zakończenia:
    2020-01-17 09:50 (Pozostało: Minął termin składania ofert )
    Publikacja w strefie publicznej:
    2020-01-09
    Termin zakończenia postępowania:
    2020-01-30

    Pierwotne dokumenty zamówienia

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    Dane kontaktowe 2020-01-09 10:53 -
    icon 324 - Ogłoszenie o zamówieniu.pdf 2020-01-09 10:53 0.11 MB
    icon 324 - Ogłoszenie + załączniki.pdf 2020-01-09 10:53 2.34 MB
    icon zał. nr 1_Form. ofertowy +.doc 2020-01-09 10:53 0.24 MB
    icon zał. nr 2_Oświadczenie +.doc 2020-01-09 10:53 0.25 MB
    icon zał. nr 5_gr. kap +.docx 2020-01-09 10:53 0.13 MB

    Zmiana dokumentów zamówienia

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    icon 2020-01-14 - Do uczestników odp na pytania.pdf 2020-01-14 10:33 0.09 MB
    icon zał nr 3 - projekt umowy aktualny 2020-01-14.pdf Zaktualizowany projekt umowy 2020-01-14 10:33 0.26 MB

    Informacja o kwocie na sfinansowanie zamówienia

    Nazwa części Wartość brutto
    Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla uczestników konferencji w dniach 5–7.2.2020 r. 19 640,00 PLN

    Dokumenty udostępnione

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    icon Informacja z otwarcia ofert Informacje z otwarcia ofert 2020-01-17 10:32 -
    icon Publiczna Sesja Otwarcia Ofert Publiczna Sesja Otwarcia Ofert 2020-01-17 10:32 -
    icon Informacja o wyborze oferty najkorzystniejszej 2020-01-29 09:59 -

    Informacje o wynikach

    Nazwa części Data publikacji
    Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla uczestników konferencji w dniach 5–7.2.2020 r. 2020-01-30 09:00

    Klucz tooltipa:

    # PL:

    Wyszukiwarka

    Wyszukiwarka kodów

      Numer Nazwa