Zakup usług hotelarskich, gastronomicznych i konferencyjnych na potrzeby organizacji szkolenia w dniach 23-25 marca 2020 r.
- Numer postępowania 31/BF/20/ŁK
- Typ postępowania Usługi społeczne
- Tryb udzielania zamówienia Procedura otwarta
Uwagi
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
Dane kontaktowe | 2020-03-05 12:54 | - | |||
![]() |
31 - Ogłoszenie o zamówieniu.pdf | 2020-03-05 12:54 | 104 KB |
Zmiana dokumentów zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
zał. nr 1_Form. ofertowy +.doc | 2020-03-05 12:57 | 160 KB | ||
![]() |
zał. nr 2_Oświadczenie +.doc | 2020-03-05 12:57 | 167 KB | ||
![]() |
zał. nr 5_gr. kap +.docx | 2020-03-05 12:57 | 52 KB | ||
![]() |
31 - Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu.pdf | 2020-03-06 11:32 | 2.04 MB |
Dokumenty udostępnione
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
---|---|---|---|---|
![]() |
Informacja o unieważnieniu | 2020-03-11 09:45 | - |