Zakup usług hotelarskich, gastronomicznych i konferencyjnych na potrzeby organizacji szkolenia w dniach 23-25 marca 2020 r.
- Numer postępowania 31/BF/20/ŁK
- Typ postępowania Usługi społeczne
- Tryb udzielania zamówienia Procedura otwarta
Uwagi
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
Dane kontaktowe | 2020-03-05 12:54 | - | |||
31 - Ogłoszenie o zamówieniu.pdf | 2020-03-05 12:54 | 0.11 MB |
Zmiana dokumentów zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
zał. nr 1_Form. ofertowy +.doc | 2020-03-05 12:57 | 0.16 MB | |||
zał. nr 2_Oświadczenie +.doc | 2020-03-05 12:57 | 0.17 MB | |||
zał. nr 5_gr. kap +.docx | 2020-03-05 12:57 | 0.05 MB | |||
31 - Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu.pdf | 2020-03-06 11:32 | 2.14 MB |
Dokumenty udostępnione
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
---|---|---|---|---|
Informacja o unieważnieniu | 2020-03-11 09:45 | - |