Zakup usług hotelarskich, gastronomicznych i konferencyjnych na potrzeby organizacji szkolenia w dniach 23-25 marca 2020 r.

  • Numer postępowania 31/BF/20/ŁK
  • Typ postępowania Usługi społeczne
  • Tryb udzielania zamówienia Procedura otwarta

    Uwagi

    Postępowanie unieważnione

    Ogłoszenie

    Rodzaj zamówienia:
    Usługi
    Szyfrowanie oferty:
    Tak
    Data składania wniosków/ofert/opracowań studialnych:
    2020-03-11 09:50  - Postępowanie unieważnione
    Data otwarcia ofert/opracowań studialnych:
    2020-03-11 10:00  - Postępowanie unieważnione
    Czy Zamawiający zamierza zastosować aukcję elektroniczną:
    Nie
    Publikacja w strefie publicznej:
    2020-03-05
    Termin zakończenia postępowania:
    2020-03-11

    Pierwotne dokumenty zamówienia

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    Dane kontaktowe 2020-03-05 12:54 -
    icon 31 - Ogłoszenie o zamówieniu.pdf 2020-03-05 12:54 104 KB

    Zmiana dokumentów zamówienia

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    icon zał. nr 1_Form. ofertowy +.doc 2020-03-05 12:57 160 KB
    icon zał. nr 2_Oświadczenie +.doc 2020-03-05 12:57 167 KB
    icon zał. nr 5_gr. kap +.docx 2020-03-05 12:57 52 KB
    icon 31 - Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu.pdf 2020-03-06 11:32 2.04 MB

    Dokumenty udostępnione

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    icon Informacja o unieważnieniu 2020-03-11 09:45 -

    Klucz tooltipa:

    # PL:

    # EN:

    Wyszukiwarka

    Wyszukiwarka kodów

      Numer Nazwa