Zakup usług hotelarskich, gastronomicznych i konferencyjnych dla 41 uczestników szkolenia
- Numer postępowania 19/BF/20/DG/FBW
- Typ postępowania Usługi społeczne
- Tryb udzielania zamówienia Procedura otwarta
Uwagi
Ogłoszenie
Dokumenty zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
Dane kontaktowe | 2020-02-26 15:00 | - | |||
19_ogloszenie.pdf | 2020-02-26 15:00 | 0.12 MB | |||
19_ogloszenie o udzielanym zamowieniu.pdf | 2020-02-26 15:00 | 1.13 MB | |||
Zalaczniki edytowalne.docx | 2020-02-26 15:00 | 0.03 MB |
Dokumenty udostępnione
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
---|---|---|---|---|
Informacja z otwarcia ofert | Informacje z otwarcia ofert | 2020-03-04 14:38 | - |
Informacje o wynikach
Nazwa części | Data publikacji |
---|---|
Informacja o wynikach dotyczy części: 1 | 2020-03-05 16:33 |