Zakup usług hotelarskich i gastronomicznych dla 250 uczestników szkolenia

  • Numer postępowania 5/BF/20/DG/FBW
  • Typ postępowania Usługi społeczne
  • Tryb udzielania zamówienia Procedura otwarta

    Ogłoszenie

    Rodzaj zamówienia:
    Usługi
    Data składania wniosków/ofert/opracowań studialnych:
    2020-02-12 09:50
    Data otwarcia ofert/opracowań studialnych:
    2020-02-12 10:00
    Czy Zamawiający zamierza zastosować aukcję elektroniczną:
    Nie
    Publikacja w strefie publicznej:
    2020-02-05
    Termin zakończenia postępowania:
    2020-04-07

    Pierwotne dokumenty zamówienia

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    Dane kontaktowe 2020-02-05 13:59 -
    icon 2020-OJS025-057591-pl.pdf 2020-02-05 13:59 0.11 MB
    icon 5_Ogloszenie o udzielanym zamowieniu ok.pdf 2020-02-05 13:59 0.33 MB
    icon 5_Projekt umowy.pdf 2020-02-05 13:59 0.17 MB

    Zmiana dokumentów zamówienia

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    icon 5_pytania i odpowiedzi.pdf 2020-02-07 15:01 0.03 MB
    icon 5_Zalaczniki edytowalne.docx 2020-02-10 10:05 0.02 MB
    icon 5_Formularz ofertowy czB.docx 2020-02-10 11:58 0.02 MB

    Dokumenty udostępnione

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    icon Informacja z otwarcia ofert Informacje z otwarcia ofert 2020-02-13 11:57 -
    icon Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia 2020-04-07 14:49 -

    Informacje o wynikach

    Nazwa części Data publikacji
    Informacja o wynikach dotyczy części: 1 2020-02-18 14:31

    Klucz tooltipa:

    # PL:

    # EN:

    Wyszukiwarka

    Wyszukiwarka kodów

      Numer Nazwa