Zakup usług hotelarskich i gastronomicznych dla 250 uczestników szkolenia
- Numer postępowania 5/BF/20/DG/FBW
- Typ postępowania Usługi społeczne
- Tryb udzielania zamówienia Procedura otwarta
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
Dane kontaktowe | 2020-02-05 13:59 | - | |||
2020-OJS025-057591-pl.pdf | 2020-02-05 13:59 | 0.11 MB | |||
5_Ogloszenie o udzielanym zamowieniu ok.pdf | 2020-02-05 13:59 | 0.33 MB | |||
5_Projekt umowy.pdf | 2020-02-05 13:59 | 0.17 MB |
Zmiana dokumentów zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
5_pytania i odpowiedzi.pdf | 2020-02-07 15:01 | 0.03 MB | |||
5_Zalaczniki edytowalne.docx | 2020-02-10 10:05 | 0.02 MB | |||
5_Formularz ofertowy czB.docx | 2020-02-10 11:58 | 0.02 MB |
Dokumenty udostępnione
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
---|---|---|---|---|
Informacja z otwarcia ofert | Informacje z otwarcia ofert | 2020-02-13 11:57 | - | |
Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia | 2020-04-07 14:49 | - |
Informacje o wynikach
Nazwa części | Data publikacji |
---|---|
Informacja o wynikach dotyczy części: 1 | 2020-02-18 14:31 |